NE SPREGLEJ! 😉

Naslednje usposabljanje za nove prostovoljce/-ke bo potekalo 19. 11. 2016 v prostorih DrogArt infotočke (Prečna ulica 6, Ljubljana).

Prijave zbiramo do 17. 11. 2016 na [email protected] ali 01 439 72 70. Število mest je omejeno. (Minimalna starost je 16 let).


Si dijak/inja? Te zanima delo z mladimi na področju alkohola? Bi rad/a spoznal/a nove ljudi in pridobil/a dragocene izkušnje? Postani del ekipe Izberi sam! 😉

 

KAKO LAHKO SODELUJEŠ?

 

  • Informiranje na prireditvah za mlade

Postani informator/-ka pri programu Izberi sam, kjer boš mlade na prireditvah preko info letakov in iger informiral/-a o zmanjševanju škodljivih posledic uporabe alkohola in jim nudil/a pomoč v primeru zapletov, povezanih z alkoholom.

 

  • Informiranje mladih na terenu

Na terenu (klubi, javni odprti prostori) boš preko letakov in drugih informativnih materialov mlade informiral/-a zmanjševanju škodljivih posledic alkohola in manj tvegani zabavi.

 

  • Sodelovanje pri razvijanju programa in zanimivih materialov

S svojim mnenjem in idejami boš lahko prispeval/-a k izboljšanju in razvoju programa ter ga na ta način približal/-a mladim. Tvoje ideje bodo dobrodošle tudi pri oblikovanju novih informativnih materialov. Pridružiš pa se nam lahko tudi pri pisanju člankov in prispevkov za spletno stran in mladinske revije.

 

Piši ali pokliči na 01 439 72 70 in se nam pridruži! 😉

Poišči nas tudi na Facebooku: https://www.facebook.com/izberisam