Mladinska ekipa Izberi sam išče nove prostovoljce. Rad/a spoznavaš nove ljudi? Si komunikativen/na in energičen/na? Bi rad aktivno in koristno preživljal/a svoj čas na prireditvah, klubih in na prostem, kjer se zbirajo mladi? Te zanimajo teme povezane z alkoholom? Če si na vsaj dve vprašanji odgovoril/a z da, je prostovoljstvo v mladinski ekipi Izberi sam nekaj, česar res ne smeš zamuditi. Prostovoljno delo v družbi vrstnikov lahko veliko doprinese k tvojemu osebnemu razvoju in predstavlja koristno ter hkrati zabavno preživljanje prostega časa. Kot prostovoljec v mladinski ekipi lahko veliko daš in še več prejmeš.

Prostovoljno delo v ekipi Izberi sam poteka na več možnih načinov:
1. Informiranje na terenu
Mlade na prireditvah, v klubih in na prostem preko info materialov in iger informiraš o zmanjševanju škodljivih posledic alkohola.
2. Sodelovanje pri razvijanju programa
S svojim mnenjem in idejami prispevaš k izboljšanju in razvoju programa ter ga na ta način še bolj približaš mladim.
3. Oblikovanje novih materialov in pisanje člankov
Skupaj z ostalo ekipo Izberi sam oblikuješ nove in privlačne informativne materiale na temo alkohola. V programu lahko sodeluješ tudi s pisanjem člankov, ki bodo objavljeni na spletni strani.

Usposabljanje za nove prostovoljce bo 17. 10. 2015 v prostorih DrogArt infotočke (Prečna ulica 6, Ljubljana). Prijave zbiramo do 9. 10. 2015 na [email protected], 01 439 7270 ali prek FB. Pridruži se nam tudi ti :).