V petek, 10.07.2015, zvečer je s pomočjo mladih Kongresni trg zaživel. Pripravili smo Urbano igro, v kateri so se štiri ekipe na atraktiven način preizkusile v različnih aktivnostih na temo zmanjševanja škode na področju alkohola. V sklopu iger so razbijali mite o alkoholu, iskali predmete v povezavi s pomočjo prijateljem na zabavah, preko Activityja prikazali nekaj tematik s področja alkohola, pokazali znanje o pravilnem položaju za nezavestnega in še kaj se je našlo. Ker sta se dve ekipi uvrstili na prvo mesto, smo izpeljali še odločilni dvoboj v brcanju hacky žogic. Glavno nagrado – vstopnice za bazen Mestne plaže Laguna in kupone Hot horse sta domov odnesla pogumna mladeniča. Iskrene čestitike še enkrat:)!

Poleg Urbane igre je bil cel večer odprt tudi Chill out zone, v katerem smo se z mladimi sproščeno in odkrito pogovarjali o temah povezanih z alkoholom.

V ekipi Izberi sam smo bili veseli pozitivnega in aktivnega odziva mladih in se zares veselimo poletnih srečanj, ki še prihajajo. Upamo, da se naslednjič vidimo v še večjem številu in ponovno soustvarimo nepozaben petkov večer.

laguna_                     logo-hot-horse-1200